10 hàbits saludables per al cor

10 hàbits saludables per al cor

Prevenir problemes cardiovasculars és molt senzill. N’hi ha prou amb canviar una sèrie d’hàbits d’alimentació i estil de vida i reforçar el consum de nutrients cardio-protectors, com l’Omega 3. Aquest són alguns consells que et donem nosaltres.

Primerament augmenta el consum de peix. L’Organització Mundial de la Salut recomana menjar-ne 3 o 4 racions a la setmana. Una de les raons d’aquest consell és l’alt contingut d’Omega 3 d’alguns peixos que ajuda a mantenir un cor saludable.

És important adoptar la dieta mediterrània com un aliat per cuidar el cor. Una alimentació rica en fruites, verdures, cereals integrals, làctics, peix i oli d’oliva pot arribar a reduir fins a un 30% el risc de malaltia cardiovascular. I disminuir fins a un 70% les probabilitats de tornar a patir una patologia relacionada a aquest òrgan. Cal destacar que una dieta equilibrada i baixa en sal també és important per mantenir el nostre pes en control que és un altre punt important per no patir malalties de qualsevol tipus.

També has d’equilibrar el consum de greixos. Alguns de saturats perjudiquen el control del colesterol i augmenten el risc cardiovascular. En canvi els greixos monoinsaturats i poliinsaturats tenen efectes beneficiosos. Tant aquests com l’Omega 3 ajuden a prolongar la vida.

Però també és crucial caminar i realitzar una activitat física durant uns 30 minuts diàriament, això t’ajudarà a mantenir el colesterol regulat, per tant amb menys possibilitats de tenir problemes cardiovasculars i a allargar la vida.

A més a més és important reduir el consum d’alcohol i tabac, ja que els dos són nocius per la salut.

Unes de les pautes més importants per tenir menys problemes cardiovasculars és controlar de manera molt estricta el colesterol, que és possible de fer gràcies a la dieta mediterrània.

Últimament és important consumir, sempre que sigui possible, productes ecològics, per això nosaltres a EcoRiver t’oferim una àmplia gamma de productes per cuidar-te i mimar-te.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *