Els millors aliments per entrar en calor

Els millors aliments per entrar en calor

Amb les nevades, el gel, les temperatures tan baixes qualsevol consell per entrar en calor és benvingut. Avui al nostre blog t’expliquem quins són els aliments que t’ajudaran a combatre el fred i quins t’ajudaran a augmentar les defenses.

Quan les temperatures són molt baixes és important porta la vestimenta adequada però també tenir una bona alimentació, una dieta calent i rica en nutrients és imprescindible per entrar en calor i mantenir la temperatura corporal. A l’hivern els caldos, les infusions, les begudes calents, els aliments energètics i els plats de cullera són els nostres millors aliats. Quan tinguis fred prepara’t un bon potatge, sopa, puré, verdura feta a la braça o en crema, i això si: serveix tot ben calent!

Aquesta època de l’any és la més propensa als refredats i catarros, fruit del descens de les temperatures i de les defenses. És important conèixer quins aliments ajuden a l’organisme a mantenir un sistema immunitari a prova de fred. Les fruites (i les verdures) són font d’antioxidants, vitamines i minerals, es recomanen especialment les que tenen més vitamina C com el kiwi, les taronges i les mandarines. Les verdures més recomanades per pujar defenses són: la ceba, les carxofes, les bledes, els espàrrecs, els espinacs i la pastanaga. La ingesta de proteïnes també s’ha d’incrementar quan les temperatures són baixes, i pels vegans recomanem les vegetals com la soja, els llegums, el tofu i la quinoa.

A River sempre pensem en cuidar al nostre client i per això sempre us oferim productes frescos i de temporada. Aquest hivern trobaràs totes les eines per combatre les temperatures baixes al nostre Centre Comercial, però sobretot a la secció EcoRiver.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *