L’agricultura ecològica: els seus beneficis

L’agricultura ecològica: els seus beneficis

L’agricultura ecològica, també coneguda com a orgànica o biològica, es basa en el cultiu que aprofita els recursos naturals, per exemple, per combatre plagues, mantenir o augmentar la fertilitat del sòl, etc., sense recórrer a productes químics de síntesi com a fertilitzants, plaguicides, antibiòtics, i similars, i en la no utilització d’organismes que hagin estat modificats genèticament. D’aquesta forma s’aconsegueixen aliments més naturals, sans i nutritius. A més a més, s’ajuda a aconseguir una major sostenibilitat del medi ambient causant el mínim impacte ambiental.

Avui a EcoRiver et presentem alguns beneficis dels aliments ecològics, perquè tu també en puguis gaudir d’ells.

Els productes ecològics són més saludables, ja que estan lliures de residus tòxics persistents procedents de pesticides, insecticides, antibiòtics, fertilitzants sintètics i conservants, per tant no tenen cap additiu sintètic que ens pugui fer mal o que afectiu al medi ambient.

Els aliments orgànics provenen de l’agricultura ecològica, que utilitza un sistema de producció de la màxima fiabilitat. Tots els agents que intervenen en la cadena agroalimentària estan subjectes al control i inspecció de les matèries primeres utilitzades, el procés d’elaboració, l’envasament, l’etiquetatge, etc. mitjançant les empreses de control i certificació acreditades. Per tant, garantint la màxima qualitat.

L’agricultura ecològica respecta l’equilibri de la naturalesa contribuint a la preservació de l’ecosistema i al desenvolupament rural sostenible.

Els productes ecològics, en ser elaborats de forma més artesanal i acurada, recuperen els gustos originals i tenen millor sabor. Gràcies al fet que les plantes només són regenerades i fertilitzades orgànicament, aquestes creixen més sanes i es desenvolupen de millor forma, conservant l’autèntica aroma, color i sabor.

Saps que a River tenim una secció dedicada exclusivament a productes ecològics? Descobreix EcoRiver, la zona del nostre Centre Comercial on trobaràs productes 100% biològics.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *