Un Nadal sa i saludable

Un Nadal sa i saludable

Avui et donem consells per gaudir d’un Nadal sa i saludable sense perdre’t les tradicions i el plaer de la gastronomia nadalenca.

Per estalviar tant temps com a diners, és una idea altament recomanable planificar els menús amb antelació, tenint sempre present, just abans de comprar, quants comensals acudiran als menjars i quina quantitat d’aliments necessitaràs en l’elaboració.

El cos està acostumat a una rutina diària pel que fa a asseure’ns a taula a menjar a una hora determinada, per la qual cosa és important la puntualitat per decidir els horaris dels dinars i sopars durant aquestes festes. D’aquesta forma evitaràs que el teu organisme s’alteri i que passi gana i després et demani més quantitat d’aliments.

Si desitges que el que consumeixes no et senti malament, és de vital importància menjar tranquil, relaxat, gaudint de cada plat i, abans de res, no excedint-te en la quantitat de les racions. La recomanació en aquest cas seria la següent: menja i gaudeix de tot, per descomptat, però amb moderació. Aquest consell també s’aplica als dolços típics nadalencs: no deixis de gaudir d’un bon torró però sempre en moderança.

Esperem que aquestes recomanacions t’ajudin a fer les teves festes encara més especials i que les passis sense cap tipus de patiment.

Recorda que trobaràs tots els ingredients nadalencs a River i els que són ecològics a EcoRiver.

Bones festes!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *